miércoles, 23 de diciembre de 2015

Aprendre informática als centres civics de Girona

Una de les coses que ens faciliten els centres civics d'arreu de Catalunya es la realització de diferents cursos, que a vegades són molt práctics, com es el cas de la informática. De fet els centres civics de Girona disposen de una aula d'informática acondicionada per a ajudar a la ciutadania a aprendre a fer servir els ordinadors, a dominar les xarxes socials i moures de forma correcta per Internet. Aquest espai, sol tenir un temps dedicat a la formació i un temps que está disponible per a ser utilitzada de forma individual, sense necessitat de estr inscrita a uno dels cursos subvencionats.

CURSOS D’INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA
Aquests cursos son molt senzills i están adreçata de forma principal a persones majors que volen fer un primer contacte amb els ordinadors, o bé consolidar uns coneixements básics d'informatica, l'ús d'algunes eines básiques i Internet 2.0. Igual que la resta de cursos no son gratuits, pero tenen un preu realiment económic, simbolic. Aquest vinent 2016 el preu será de 5 € i constarán de 12 sessions. Aviat posarem al blog més informació.

CURSOS MONOGRÀFICS
També es realitzen cursos una mica més avançats enfocats a un tema en concret, per exemple a l'us d'aplicacions como el Word o l'Excel, o sobre les xarxes socials, i la seguretat en Internet. El preu per al 2106 será igualment de 5 € i la durada varía en funció del curs. Cal tenir en compte que els cursos són específics de cada un dels centres cívics.

AULA OBERTA
Espai individualitzat destinat a millorar els aprenentatges. S’ha de demanar informació i fer reserva a la recepció de cada centre cívic..

SERVEI DE SUPORT A ENTITATS I ASSOCIACIONS
Aquelles organitzacions que necessiten una formació concreta sobre cert punt (per exemple un AMPA que vol formació sobre com educar als fills en l'ús de les xarxes socials) pot demanar càpsules formatives a mida. Els centres cívics dins de les seves posibilitats buscarán la forma i el moment per poder impartir aquestos cursos, donant així un bon servei a la nostra societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario